ترخیص کالا

ترخیص کالا و مشاوره گمرکی

ترخیص کالا

ترخیص کالا و مشاوره گمرکی

مشاوره بازرگانی بین‌الملل چه کسی است؟

بازرگانی بین الملل چیست؟

این نوع از بازرگانی به عنوان بازرگانی خارجی یا انتقال کالا و خدمات به صورت بین المللی ما بین کشور ها شناخته شده است و گاهی نیز با نام تجارت خارجی از آن یاد می شود. اگر قصد وارد شدن به این حوزه فعالیتی را دارید. نیاز به مشاوره بازرگانی بین الملل دارید که در این زمینه بهتر است با مشاوران خبره مشورت کنید.

مفهوم تجارت بین الملل چیست؟

مفهوم تجارت بین الملل به مبادله کالا و خدمات به صورت عادلانه میان دو کشور اشاره دارد. تجارت بین الملل معمولا به صورت صادرات، واردات و متناسب با نیاز ها و تقاضاهای بازار هدف صورت می گیرد.

یکی از دلایل به وجود آمدن تجارت بین الملل عدم توزیع یکسان منابع طبیعی می باشد. گرچه فواید این مسئله شامل تقسیم کار، کاهش هزینه های مقایسه ای و توسعه دانش فنی می باشد. این حوزه ثابت کرده است مجزا از سیاست های حاکم همچنان در حال رشد است.

مشاوره بازرگانی بین الملل چیست؟

گسترش بازرگانی بین المللی باعث به وجود آمدن رشته ای به نام مشاوره بازرگانی بین الملل شده است. در واقع در پاسخ به سوال مشاوره بازرگانی بین الملل چیست باید بگوییم فردی که تحصیلات آکادمیک مرتبط با بازرگانی بین المللی را داشته باشد و با تجربه ی کافی در این زمینه بتواند راهنمایی های لازم در حوزه بازرگانی بین المللی را در اختیار شما قرار دهد.

معمولا برای مشاوره بازرگانی بین الملل تجربه بیشتر از تحصیلات کارساز خواهد بود و در واقع این تجربه است که در نهایت می تواند راهکار های اساسی را در اختیار شما قرار دهد. تجربه در این کار مانند هر کار دیگری با گذشت سالیان و تلاش پیاپی در این حوزه به دست می آید. بنابراین در هنگام انتخاب مشاور در این حوزه لازم است دقت لازم را داشته باشید.

انتخاب مشاوره بازرگانی بین الملل از آن جایی حائز اهمیت است که کار بازرگانی و تجارت در سطح جهانی کار بسیار پیچیده و دشواری می باشد و برای این که بتوان آن را به نحو احسن انجام داد لازم است فردی که به تمام جوانب آن اشراف دارد شما را راهنمایی کند. برای مثال قوانینی که در سطح جهانی برای واردات و صادرات کالا وجود دارد روز به روز در حال تغییر می باشد و اطلاع نداشتن از این تغییرات می تواند خسارت هایی را برای شما به همراه داشته باشد. بنابراین می توان گفت فرد مشاور در حوزه بازرگانی تمام این تغییرات و قوانین را مورد بررسی قرار می دهد و متناسب با آن ها به ارائه راه حل می پردازد.

وظایف مشاور بازرگانی بین المللی

شرکت‌های مشاوره تجارت بین المللی تحقیقات بازار را برای ارزیابی مناسب بودن کشورهای خارجی برای محصولات، راه‌حل‌ها یا خدمات مشتری انجام می‌دهند. هنگامی که بازارهای امیدوارکننده شناسایی می‌شوند، کشف اولیه کسب‌وکار شروع می‌شود تا مشخص شود آیا توزیع‌کنندگان، مشتریان و تأمین‌کنندگان قابل‌اعتماد و علاقه‌مند در بازارهای هدف خاص وجود دارند یا خیر. مشاور بازرگانی بین المللی می‌تواند به مشتریان در منبع، بازاریابی و فروش در بازارهای خارجی در خارج از کشور کمک کند. هیچ راه واحدی برای ورود به بازار خارجی وجود ندارد. یک کسب‌وکار باید با کمک حرفه‌ای ساختار متناسب با سطح منابع، پتانسیل بازار و تجربه فعالیت در محیط بین المللی را انتخاب کند. تجارت بین‌المللی در اکثر موارد از جمله تجارت‌های صادرات/واردات، نمایندگان مستقل، موافقت‌نامه‌های صدور مجوز، سرمایه‌گذاری مستقیم، سرمایه‌گذاری مشترک و شرکت‌های چندملیتی (MNC) انجام می‌شود. تفاوت بین این گزینه‌ها گاهی اوقات جزئی است.

مشاور بازرگانی بین المللی دارای طیف گسترده‌ای از مسئولیت‌ها است که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • ارائه رهبری کلیدی در توسعه تجارت جهانی و استراتژی‌های پیاده‌سازی برای شرکت‌هایی که به دنبال گسترش به بازارهای جدید هستند
  • ارائه مشاوره تخصصی در مورد بازارهای مالی بین المللی، نوسانات ارز و روندهای اقتصادی در کشورهای مختلف
  • کمک به کسب‌وکارها برای توسعه و اجرای استراتژی‌های مؤثر برای فروش محصولات یا خدمات خود در بازارهای بین المللی
  • تهیه گزارش و پروپوزال برای مشتریان بر اساس تحقیقات بازار و تجزیه‌وتحلیل فرصت‌های بالقوه در کشورهای خارجی
  • مشاوره به مشتریان در مورد بهترین ساختار معاملات تجاری بین المللی، از جمله ادغام و اکتساب، سرمایه‌گذاری مشترک و اتحاد استراتژیک
  • پیشنهاد فرصت‌های جدید برای رشد در بازارهای بین المللی از طریق برنامه‌ریزی استراتژیک، تحقیق و تحلیل
  • مشاوره با مشتریان در مورد بهترین راه‌ها برای قرارگرفتن در بازار بین المللی برای موفقیت طولانی‌مدت
  • ارائه مشاوره حقوقی در خصوص معاملات تجاری بین المللی اعم از قراردادها، موافقت‌نامه‌ها و مقررات
  • برگزاری جلسات آموزشی برای کارکنان به‌منظور افزایش دانش آنها از رویه‌های تجاری بین المللی

کارهایی که مشاور بازرگانی و تجارت بین الملل انجام می دهد چیست؟

·         راهنمایی برای انجام امور گمرک

·         راهنمایی برای دریافت کارت بازرگانی

·         راهنمایی جهت کسب اظهارنامه صادراتی

·         کمک و راهنمایی در تصمیم گیری های کاری

·         کمک جهت نوشتن توجیح نامه برا ی کسب جواز

·         راهنمایی و بررسی جامع بازار هدف و برنامه ریزی

·         تحقیق در رابطه با مزایا و معایب کشور مبدا و مقصد

·         راهنمایی در جهت بارگیری، حمل و نقل و تخلیه کالا

·         کسب اطلاعات در مورد محدودیت ها و ضعف های شرکت

·         آموزش و راهنمایی استراتژی بازاریابی و بازرگانی بین الملل

·         کسب و ارجاع اطلاعات به روز در رابطه با بازرگانی بین الملل

·         راهنمایی جهت بت سفارش ها در زمان کوتاه و با سرعت بالا

·         راهنمایی و آشنایی با نحوه نحوه عرضه کالا و نیاز ها و تقاضا ها

·         راهنمایی جهت کسب مجوز از اداره استاندارد، اداره بهداشت و تجهیزات پزشکی و وزارت صنعت، معدن، تجارت

هزینه مشاوره بازرگانی

عوامل مختلفی مانند میزان واردات، نوع کالای وارداتی و... در تعیین هزینه مشاوره بازرگانی موثر خواهند بود و بطورکلی یک تعرفه مشخص برای هزینه مشاوره امور بازرگانی وجود ندارد و این هزینه در شرکت‌های گوناگون یکسان نیست. این مبلغ معمولا بر اساس فاکتورهای مختلفی همچون سابقه کاری و میزان رضایت مشتریان، مدت زمان ارائه خدمات مشاوره‌ای، حجم کار، مسیر تجاری و... تعیین خواهد شد. لازم به ذکر است که هزینه مشاوره بازرگانی در مقایسه با سود و منفعت آن، بسیار پایین بوده و همچنین از خسارات تجاری احتمالی نیز جلوگیری خواهد کرد.

اما خبر ویژه ای که برای شما داریم این است که در گروه بازرگانی گزدرازی هیچ مبلغی تحت عنوان هزینه مشاوره از شما دریافت نخواهد شد؛ زیرا ما با تمام قوا تلاش خواهیم کرد که به بالاترین سود ممکن در حوزه کسب و کارتان برسید و دیگر دغدغه ی اموری مانند واردات، صادرات، ترخیص کالا، مسائل گمرکی و... را نداشته باشید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد